Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Platán Galéria - PÁRbeszéd 4. (2.2/5)

2008.07.29. 13:39 Csusziek

Kaja, pia: Keserű, de hűs fehérbor üvegpohárból, meg egészen könnyen porló sós masni. Mindenből csak egy jutott, az is holmi tülekedés árán. (2/5)

Társaság: A beszéd végéig ki sem tettek kaját, aztán amikor eldördült a startpisztoly, az uborkaszezonban kiéhezett nyugdíjasok test-test elleni rohamot indítottak a javakért. A nyáron éhező, unatkozó időseket mindez marhára felspannolja, hiányoltam is róluk a rögbis arcfestést. Az (eddig) kedvenc nénink azonnal hídfőállást alakított ki az asztal mellett, majd hangosan hívogatta a sidekickeket, és hármasával osztotta hátra a masnikat. Egy bácsika teljes felülettel elállta az utat, egy húzóra megivott egy bort, majd kettővel a kézben volt hajlandó arrébb állni, ezért egy speciális, nyugdíjasok mozgatására kifejlesztett dzsúdómozdulattal elintéztem. Végül a galéria asszonya úgy kezdte egy tálcán kínálgatni kaját, hogy a méterekről nyúlkáló öregasszonyokat elküldte a francba, és személyesen választotta ki az evésre érdemeseket. (1/5)

Beszéd: Egy rendkívül lengyel kinézetű kurátorlány mondta először lengyelül, aztán fordították. Lengyelül nagyon érdekes volt, azt sajnos nem hallottam, hogy objektová, pedig megkoronázta volna a lengyel művtöris életművét. A galériafőnök kék/sárga asszimetrikus lábbeliben progresszívkodott, amit úgynevezett dizájnszemüveggel tetézett, és nagyon büszkén feszített a művészkék mellett. (2/5)

Hely: A Lengyel Intézet jó helyen van, benn a dolgok sűrűjében, mellette van a kedélyes Manó, meg a szuperdrága Eklektika is. Belül egy nagy kocka, fényes ablakokkal, kiállításra tökéletes. Ha néhány emelettel feljebb lenne, akkor tizedannyi műélvező nyugdíjas jutna csak be. (3/5)

Egyéb: Király Gábor pacás, vaskos, sötét arcokat fest, pedig jóképűnek mondott, fess gyerek. Az a két képe jobban tetszett, amik a bejáratnál lógtak és színeket is tartalmaztak, de nem vitte le a fejem. Magdalena Moskwa már jóval inkább bejött, főleg haldokló nőket fest furcsa fejjel, olyan németalföldies stílusban, aztán néhol egy kis csipkét is ragaszt ide-oda. Ő lehetne a lengyel Bosch, ha rákapna valami tudatmódosítóra, de olyan depressziós arccal álldogált, hogy inkább mégse tegye. (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: mayhem kevesebb művtörist platán galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr89590966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása