Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Inda Galéria - Saját ábrázat (2.2/5)

2008.02.21. 10:27 Csusziek

Kaja, pia: Háromféle szikkatag, de habcsók méretű pogácsa, ami a beszéd végére már el is fogyott. Ha a beszéd előtt lehet rabolni, akkor elzüllik az egész, már elmondtuk párszor. A bor jó volt, Szekszárdi Vízöntő Cuvée, ami cabernet sauvignon és kékfrankos házasítás eredményeképpen egy alacsony savtartalmú, de a cabernet testére alapozott bor. Ezt nem tudjuk megerősíteni, de kellemesen becsíptünk. (3/5)

Társaság: Megint jó példa a menő öregedésre, tökjól tartott nagyik és nagyapik kószáltak poncsókban, és naftalinszag nélkül. A fiataloknak tessék példát venni róluk, felöltözni rendesen, nem hülye sálakat, meg kékfestő-utánzat kardigánokat hordani, ejnye már. Gazdagabbnak tűntek, mint az átlag, de a Deák Erikásokhoz képest kicsit meg kéne hajtani ezt az import-export dolgot. (2/5)

Beszéd: Beke Lászlót szarul hangosították egy 10nm-es szobában, az esszek, és arcszőr-karistolásokon csak a fújtatás tört át néha. Ez fájdalmas volt a fülnek, pedig kicsit érdekelt, hogy ugyanolyan rossz-e, mint a Mű-vészben volt. Lassacskán kiszivárogtak a kövületek, és röhögcsélve felzabálták a pogikat. (0/5)

Hely: Furcsák ezek a polgári lakásból átalakított galériák, mindegyiket bevonják ezzel a rücskös törtfehér tapétával, recseg a parketta, de legalább van belmagasság. Itt is van pult, ami előtt tumultus tud kialakulni a folyosón és plusz pont a dizájntusolófülkés mosdó, amit sajnos nem tudtam kipróbálni, mert rám törte az ajtót egy kisgyerek. Ellenben a Király utcában van, és közel az egyenlőre wifi nélküli Bobek. (3/5)

Egyéb: Először nem igazán hatott meg Somody művészete, pacás-színes képek, melyek természetesen szembemennek a ki tudja milyen trendekkel, de a színeket nagyon érti, azt el kell ismernem. Bejött a Kubu I-III sorozat, aminek nem merem elképzelni mi lehetett a névadója. Somody lefelé lógós kuglikat, meg üveglapos színes pacákat fest, és egész fiatal, ahhoz képest. (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: pogácsa hosszú beszéd gazdagék inda galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr21348161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása