Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

2009.01.23. 12:32 Csusziek

Kaja, pia: Olvass a számról: megnyitó előtt nincs kajáltatás. Mire odefértünk a sok képlökdösős, markolóautó-tenyerű nénitől, 3 pohár pezsgőért folyt a harc. Megszereztem, nem itt a gond, de a pezsgő az nem ital, csak egy kis hülyéskedés, főleg ha kevés van. Erősen borsos töpörtyűs, száraz de cuccos kispogácsa maradványok, meg vizes szivacs ízű bolti lekvárostekercs, üres poharak, szomorú látvány, no. A kis likból karalakú futószalag adogatta a makulátlan pezsiket, de csak a lehetséges öltönyös vásárlóerőnek, aki flyerekkel megpakolt dundi kezével igyekezett lekötelezve lenni. Tőle, és pár fiatalkától nem látszott a vetítés, amit legközelebb a fal felé is fordíthatnak, ha már így eldugták egy nagy üres asztaltól elzárt kanyarulat zsákutcájába. (0/5)

Társaság: Csinos fejű, modern ruhás lányok, a szokásos nénikék, hírös fotós, sokadalom. Belterjesen cirkuláltak, de pia nélkül mit ér az egész, csak az unalom marad meg a képek. (1/5)

Beszéd: A nyugodt vezetőnő elmondta hogy mivan, aztán egy idős festő kezdett beszélni Csatóról. Egy roppant kicsi nyelvi izére húzta fel a beszédet, de kb arról szólt hogy Csató vidám képeket fest, és valahogy odakeveredtünk egy zavart pillanatra Vass Alberthez is. Pocsék beszéd volt, fájt, de legalább nem volt nagyon hosszú. A videós arcot közben kivonták a reflektorból, róla egy szó sem esett, biztos nem eladható. (1/5)

Hely: Ugyanott, a Kossuth tér környékén. A tüntetők egyre később érkeznek, de mindenkit elzavarnak a saját hidas kis terükről, és nincsenek már zászlók, biztos majd tavasszal. Az Iguana még mindig járásnyira, de kicsit megkopott a hangulatja neki, a szuperjó Momotaro jobb választásnak tűnik. (2/5)

Egyéb: Csató József kellemes fiatalembernek tűnik, bár a barna kordzakót a jellem sem rehabilitálja. A nagy képeken volt néhány színes folt és mindenki háztartásbeliskedik. A kicsi képekre felhívták a figyelmünket, de a beszéd elrontotta az egészet, mert onnantól csak azt néztem, hogy ki mit csinál rajtuk. Viszont volt egy tusrajz, amin egy három pacából megkomponált tökéletes vesztikutya is szerepelt, azért megérte. (3/5)

2 komment

Címkék: kevesebb művtörist nextart galéria kevés pia

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr32897497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zseton 2009.01.24. 00:42:40

már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mondjuk pont leszarom, ritka jó írás volt, na.
süti beállítások módosítása