Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Artpool P60 - Flux med (3/5)

2008.04.20. 15:49 Csusziek

Kaja, pia: Jaj, de viccesek ezek a fluxosok. Azt csinálták, hogy kitettek egy csomó üres borospoharat Robert Watts jó pohár borral koccintós fotója alá, üresen. Volt valami karcsú dobozos gyümölcslé, meg műanyagpohár egy másik asztalon. Kaja doszt. (0/5)


Társaság: A belvárosi bringás csini ifjak, a belvárosi csini ifjakat direkt leöltöző szupercsini ifjak, a megszokott éhes tekintetű hiénák, és komoly úriemberek. Amikor kimentem kicsit fulladozni az egyik performanszból felcsapó műanyagfüsttől, éppen bejött egy nagyobb csini társaság, de tök menőn leléptek, amikor felfedezték az otromba üres üveges tréfát. Egy nő lenyúlta az egyik performansz pingponglabdáját. (3/5)

Beszéd: Az Artpool P60 egyik vezetője egy nyúlánk nő, aki nemigen beszél jól angolul, és ezt nemigen gondolta végig, amikor egy Larry Miller nevű gyanúsan angol arcot kért fel megnyitni. Cserébe bájos üzleti érzékkel minden malőrnél elsorolta, hogy a megvásárolható kiadványban megtalálunk mindent, erre Horst Fux is csettintene egyet. (2/5)

Hely: A Liszt Ferencről nyílik az utca, a Menza mellett kell bekanyarodni, és azonmód felgyülemleni a lejárat előtt. A pince egész nagy, több zuga is van, jól lehet kavarogni és nincs egyenlőre doh. Közlekedésileg megfelelő, közel az egyenlőre hangulattalan Bar Ladino, a hangos Szimpla Kert, a Király utca, a drága Eklektika, Manó, stb. (5/5)

Egyéb: Watts kapott valakitől egy régi anatómia könyvet, és abból dolgozta át ezeket a képeket. Imádom ezt a stílust, nagyon szépek és nagyon betegek, ráadásul hatalmasak a textilnyomatok. Az külön dícséretes, hogy ezek az arcok még a photosohop előtt megcsináltak mindent, amiről azt hisszük hogy azóta találták ki. A megnyitóként előadott miniperformanszok azért arra is rávilágítottak, hogy valakiknek nagyon sok ráérő idejük volt New Yorkban néhány évtizede. (5/5)

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: műanyagpohár nincs kaja artpool p60 emberleves

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr54434092

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szimpla kert 2010.11.08. 14:10:53

Helyszín: 1075 Bp., Kazinczy u. 14. Látogatás: 2009. október 28. 18:10-19:00 > Itt tanulják a semmittevést, stírölik a táncoló fekete körömlakkos csajokat. Adatlap Elérhetőség: - We...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása