Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Chinese Characters - Vandad Kashefi, Pater Sparrow (3.6/5)

2008.03.05. 11:09 Csusziek

Kaja, pia: Nagyon stabil a hely. Kis változtatás, mert a rutinos töltögetős kislány minden poharat üresen hagyott, a kosárkák szalvétával bélelten pihegtek. Már azt hittem, nem is lesz semmi kaja-pia (jóvicc), mert a megnyitós beszéd után percekkel érkeztek a dobozok. Eztán szépen beindult a dugóhuzigálás, meg a földremorzsálás. Kajában igazán mozdulhatnának a daubneres pogácsák felé, az lenne a tökély. (3/5)

Társaság: Kicsit szomorkodom, hátha a front miatt az otthoni kanapén ájulgatnak a nénik, bizisten hiányoznak. Jó vegyes társaság volt, táskatervező fiúval, szétsminkelt, kiélt szöszi idős tyúkkal, szép színészekkel, brillantinos hajú tinikkel. (3/5)

Beszéd: Nem hívtak senkit szakérteni, a két művész srác tartotta a megnyitót. A fordítgatás a savaborsa a dolognak, de még így se nagyon lépik át a lélektani öt percet. Az angol gyerek szimpatikus, és Sparrow a kezdeti mentegetőzés után szépen kikerekítette a dolgot. (4/5)

Hely: Alakul a Blaha környéke: a Corvin tető, a Szimpla kert és a Bobek is bejárható távra vannak. Nem is beszélve a szomszédos Vittuláról. Viszont lassan érik a festés. (4/5)

Egyéb: Vicces fiúk ezek, tök üdítő a sok csúnyafejes kép után. A videó olyan volt, mintha egy Solid Steel klip lenne, aztán átfordul leszedált Aphex Twinbe. Az installációk közül az elveszett kutyás jött be a legjobban, a pornófilmes-talicskás pedig inkább körbejárható köztéri szobor lehetne valahol, hogy jó sokat lehessen azon gondolkodni amin nem illik. (4/5)

1 komment

Címkék: pogácsa chinese characters vittula

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr84366402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.03.05. 17:57:05

heh, gratula az index címlaphoz. amúgy mi is voltunk, az a vetítés minden modern művészeti installáció kliséje volt egyben.
süti beállítások módosítása