Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Ponton Galéria - A MOME Textil tanszékének diplomakiállítása 2008 (3.4/5)

2008.06.03. 23:05 Csusziek

Kaja, pia: Érett, feszes eprek, ildomosan karcsú, ép banánok, szőlők, almák, barackok. Teljes kiőrlésű magvas puha sajtosrudacskák, szuperfincsi lekváros masnik. Sok. Száraz fehérbor, és száraz vörös. Ezekből kevesebb. Kicsit késtem, ezért egyből rabolni mentem, de a nézelődésből visszatérve csak üres pohársor tátogott. (4/5)

Társaság: Szóval így néz ki a szakma. Sokkal praktikusabb, diszkrétebb társaság, mint a Kreában, boldogan síró anyukák, nyugodt fiatalok. Az amerikai, 60as évekbeli kertvárosból érkező pasztell leányegylet elnököt kevesen öltözték le, erről ment a tagtársakkal a sugolózás. (4/5)

Beszéd: Bár az előszobának tartott üvegkalitkából sikeresen átpárologtam a közösségi folyosóba, a megnyitós arc csak ellenszenvesebb lett. Pedig biztos hallotta már, hogy a kevesebb néha több. Volt aztán felpörgetett eredményhirdetés, taps, ölelkezés, pironkodás. Lehet, hogy lemaradtam az izgalmas felütésről. (2/5)

Hely
: Mostmár tényleg ide akarok költözni, nem drágábbak a lakások mint a Király utcánál, töksok a növény, egy csomó kocsma meg külföldi van. A Ponton pórustágulattal létrehozott emberlevese sem tántorít el, egy légkondira azért az öregdiákok igazán áldozhatának. (4/5)

Egyéb: Sok múlt azon, ki milyen témát kapott, a svéd mintákkal nyilván kisebbet lehet tarolni, mint a sci-fi témával. Kedvencem a naplemente-szőnyeg volt, itt a diszkrét névjegykártyát ugyan eltettem, de nem keresem fel a csajt, mert félek, hogy kínosan keveset kínálnék. A darkos futur jelmezek a Ray of lights remakejét vagy bármelyik szexi gonosz hőst menővé tehetnének. A fotókon azért ezerszer jobban festenek. (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: buda sajtos rúd hosszú beszéd jó kaja ponton galéria emberleves

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr14502319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása