Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Várfok Galéria Várfok Terem - Oh my Gozdilla! (4.6/5)

2008.05.30. 14:22 Csusziek

Kaja, pia: Finom fehérbor volt, nagyon gyümölcsös és félédesbe hajló, mégis imádtam. Persze, lehet, hogy a XO termes bemelegítés után már mindegy lett volna, de nem hiszem. Viszont bár egy galériához tartoznak, a kaja messsze jobb volt, mint az első helyen, csodás sós masnik és puha pogácsák kacérkodtak amíg meg nem ettem az összeset. (5/5)

Társaság: Ugyanazok voltak nagyjából, mint az első helyen, de nem volt akkora hangulat. Megjelent viszont egy James Bond filmes orosz lány, tűsarkúban menekülő matróznak öltözve. (4/5)

Beszéd: Itt nem volt beszéd, mert az XO teremben elintézték, csak átjöttem és már ihattam is, tökéletes. (5/5)

Hely: A Várfok Galéria másik része jóval nagyobb és modernebb, ez a része alagsori és kisebb, de vegülis elmegy. Még az irodarészbe is került egy kép, jó, hogy észrevettem. (4/5)

Egyéb: Mathias Schauwecker titkos amerikai acidkísérletekből kikelt godzillákat fest nagyon színes, acidos stílusban. A képek címei is zseniálisak, úgy mint Godzilla, Godzilla unokatestvérei és Még több Godzilla. Szeretnék ebből pólót, radírt és tolltartót is. (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: buda pogácsa jó beszéd várfok galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr91495058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása