Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Parthenon-fríz terem - Vasrajzok (2.6/5)

2008.05.21. 15:17 Csusziek

Kaja, pia: Érkezésemkor már egy csomóan sörrel a kézben álldogáltak, és a lépcsősor tetejére kirakott Szaratovra kacsintgattam, hátha jut nekem is, de nem. Biztosan a hely művésztelep-jellege miatt, de inkább kertipartira hasonlított az egész: hamutálak, üres üvegek mindenfelé, a megnyitó után pedig két műanyag kannából lehetett műanyagpoharas édes fehér, és némileg ihatóbb vöröset vételezni. Kaja semmi. (1/5)

Társaság: Néhány jólöltözött szemlélődő, és egy pár növendék tette tiszteletét a teremben. Volt egy fickó, aki konkrétan orosz erőművésznek öltözött, de lehet, hogy éppen félbehagyta a legújabb medveszobrát a megnyitó idejére. A társaságról annyit, hogy a megnyitó végén senki sem tapsolt, csak kínos feszültségben pergett a falak között az akarat. Lehet, hogy a rossz végszó volt az oka, és nem a neveletlenség. (2/5)

Beszéd: A házigazda furcsán galuskás hangon, alig érthetően bonyolódott magába a visszhangos teremben, és nagyon kellett koncentrálni, hogy bármit megértsek. A lényeg, hogy idehívnak híres művészeket, akiket még nem láttak a friss husik, de arra már nem nagyon emlékeztek tavaly kik állítottak ki, ezért egymást kérdezgették. Aztán szerencsére átadta a szót Fehér Lászlónak, aki nagyon kedves embernek tűnik, és viccesen anekdotázott a fémrajzok keletkezéséről, és hogy milyen vidám körülmények között adta el őket egyre drágábban. Aztán sajnos nem az ő szavaival ért véget a megnyitó, és roppant kínos, hogy pont ő nem kapott tapsot. (3/5)

Hely
: A Bajza utcai diplomataslepp, a zsebórás bácsis bérházak és még két háromdimenziós hipersík metszetén áll ez a Parthenon-fríz terem, és egy sáros-köves sétánykán kell odajutni. Egymásra dőlt próbababaszobrok, kislevelű sövénybokrok dobják fel a hangulatot. A termecske középről, 5 lépcsőnyire a koszos földtől nyílik, benne lakik a pára, a fülledelem, a rekkenés, és a guta. (2/5)

Egyéb: Fehér László tökjó, ezek a nagyobbacska emberkörvonalak is marhajók, 3d-sek, össze is kavarodtam, hogy merre van az előre. Nagyon kéne egy ilyen, de biztos drága, előtakarékoskodom. (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: műanyagpohár édes fehérbor nincs kaja parthenon fríz terem

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr80480610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása