Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Forrás Galéria: Reich Károly (1922-1988) kiállítása (3.6/5)

2008.06.20. 12:03 Csusziek

Kaja, pia: Kedves szöszi lányok magasfényű tálcás cateringgel egy előre töltött készletet csappantottak, folyamatosan. Üres poharak azonnal eltűntek, az újakat elvenni meg bátran lehetett, mert sok lány forgolódott. Kellemes vörösbor, kétféle méretben töltve, én a nagyobbakat jobb szeretem. Kaja nem volt semennyi. (4/5)

Társaság: Főleg nyugdíjas emberek, meg afelé szöszmötölő emberek. Valamiért csak a melleket láttam, és hogy a fiatal lányoknak sokkal kisebb van, mint az asszonyságoknak. A gyermekek vállon ültek és jól viselkedve motyogtak magukban, hogy pillangó, de ez ilyenkor természetes. (3/5)

Beszéd: Ha kis termet sem tud kitölteni az orgánum, akkor kéretik nem beleszuszogni a mikrofonba, mert kísérletnek rossz vicc, beszédnek meg furán pornós. Látszik, hogy a fickó igyekezett, meg mosolygott, és talán szó volt arról, hogy a művészetnek meg kéne valamihez hozni a kedvet, és nem elvenni. Már megint ezek a ködösítések. Viszont az egész inkább azoknak szólt, akik ismerték Reich Károlyt és akik még élnek a kortársai közül. Meg is hatódtak sokan, én annyira nem. (3/5)

Hely:
A Király utca környéke az egyik kedvencem, van itt szuperdrága olaszbolt, meg irtójó amerikai hamburgeres, ahol semmi mást nem szabad enni, meg a Kertész utcai hummusz, és a kocsmák. A galéria belül világos, de nincs olyan fojtós meleg, mint a többiben. Van benne egy lépcső, meg egy kisebb terem. (4/5)

Egyéb: Reich Károly mindenki agyába beleégett már gyerekkorában, súlyos látni, hogy szinte minden jó gyerekkönyvet ő csinált. Nekem ezek a rajzok tetszenek a leginkább, de a felnőttesek se rosszak, csak azok sokkal komolyabbak és szomorúbbak, mint a színes kecskék és mackók. Kár, hogy a nyúlanyó húsvétja nem volt meg nagyban, az már a japánokat is kikészíti, annyira jó. (4/5)

2 komment

Címkék: hosszú beszéd nincs kaja forrás galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr83530499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csusziek · http://ingyenpia.blog.hu/ 2008.06.20. 15:57:19

Kb a Király-Nagymező saroknál a templom oldalával szemben a trolimegállónál. Ilyen amerikai betűvel van kiírva a neve, és belül is amerikai stílusú bőrüléses cucc. Jó a hamburger, csecsemőfej méretű, a többi kaja viszont nem annyira.
süti beállítások módosítása