Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Makett Labor Galéria - Gross Arnold (4/5)

2008.05.16. 15:38 Csusziek

Kaja, pia: Így kell ezt csinálni. Külön berendezett kis alkóv a kézimunkával készült két lavórnyi sajtos és töpörtyűs pogácsának, porpogácsának, dióskiflinek, darabonként csomagolt marcipánnak, csokirácsos lekváros vajassütiknek, és a rengeteg fincsi somlói száraz bornak. Kancsóban álltak a narancslevek, népszerűek voltak, de én olyat nem szoktam, cserébe az üvegpoharakból el-, meg visszavittem hármat. (5/5)


Társaság
: Huncut idősek, kevés művészfejű harmincas, utóbbiak a művész fiának ismerősei talán. Szafarikalapos bőrkesztyűs feszített arcú izgága dámanéni, meg az Erzsébet királynő hasonmás barátnője 40 éve nem találkoztak egy másik fitt asszonysággal, nagy volt az öröm. A hosszanti csíkos műszál blúzokba bújt nők a natúr fejkendős lányokat méregették, nem értem, hogy minek. Volt egy kalitkás sárga madár, de neki elfelejtettem a nevét. (3/5)

Beszéd: Dr. Szinyei Merse Anna tartotta a megnyitót, aki főleg azon siránkozott, hogy méltatlan Gross elfeledése, meg úgy ahogy van keresű ez a kor. Azt én nem tudom, hogy az öregedés ilyen nyűgös, vagy Anna csak szereti a romantikát. Elég nyújtott, de változatos szókinccsel menedzselte a pici kedves öregapónak tűnő Grosst, a fiatal Gross új galériáját, meg mondott talán valami poénfélét is. 6-7 perc táján a sötét képek végét megtapsoltuk. (3/5)

Hely: A Fővám tér környéke Budáról korai indulással sétával megközelíthető, a Kálvin tér és Ráday utca marha közel van. Ha sikerül sokat inni, akkor a Castro is közel van. A galéria új, egész pofás, világos, meg minden. Ha kicsit korábbra tennék a megnyitót, még a piacra is be lehetne ugrani. (5/5)

Egyéb: Gross Arnold egy szép kacskaringós-színesceruzás lelkű végtelen türelmes, aprólékos mesterember. Nem vagyok oda az ilyesmiért, de az eredeti rézkarcok irtó jól néznek ki, még damilkeskeny rovátkás csontváz is volt valamenyikben. Kislányok szobájába tapétának tökjó lehet, szépek a színek is. (4/5)

1 komment

Címkék: pogácsa dúskálás makett labor galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr34472644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jane fonda 2008.05.17. 11:40:17

dr színyei merse anna! csak így :) ez azért durva név.
süti beállítások módosítása