Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Greguss Galéria - Nagy fura képek (1.2/5)

2008.03.17. 19:48 Csusziek

Kaja, pia: Szolid, tucatka vizespohárnyi félszáraz borra rászellődzött a szomszédos Fanta narancs sor, ami kísérletnek dícséretes, de végeredményben tragikus. A vákuummal előállított kicsiny lisztpogácsák fellazítására viszont alkalmas volt. A dominó nagyságúra szelt gyári zserbóra ráizzadt a csokibevonó, elnézést, nem mertem megenni. (2/5)

Társaság: Az időtengelyen húsz év távolságra elhelyezkedő rokonlélek bölcsészlányok, és ki-nem-néznéd-belőlem-hogy-festő-vagyok negyvenes asszonyok, hasonlóan ideges természettel és kihűlt bőrrel. Összesen voltunk tizenöten, a meghittség helyett a szorulásos kínra emlékszem. (0/5)

Beszéd: A megnyitóból kiderült, hogy a galériát valami kör működteti, aki nem bírja befogni a száját, és nem bír időben kezdeni. Ja, és lehet majd valami Mátyásos videoklipet csinálni erre az érthetetlen reneszánsz pörgésre. Aztán jött a dráma. A művésznőnk verseit olvasta fel egy intézkedős lány, meg valami alak. A versek annyira rosszak voltak, hogy néhányan elsírták magukat, a többiek lehajtott fejjel önostoroztak. Csend volt, ne menjetek oda. (0/5)

Hely: Van Budában valami beteges. A zöldségestől vagy órástól elszedett pincécskét a doh és a nyirkosság jellemzi, jól benyütte magát a ruhámba. Az icipici helyen csak aprókat tudtam körözni, inkább kétségbeesve nyakforgatni, meg forgolódni lehetett. A korábbi képek ezen kicsit segítettek, de nem sokat. A Déli környéke nem egy nagy etvasz, talán csak a MOM-beli Paulaner miatt érdemes a környéket meglátogatni. (1/5)

Egyéb: Három papírra pingált képre volt felhúzva a kiállítás, amik marhajó porcelánmotívumok lennének. A három életnagyságú mesealak szép színes volt, és egy-két testrészen szürreáliska is. A művésznő egyik korábbi festménye egy makk ász volt, ez egész vicces. (3/5)

1 komment

Címkék: kevesebb művtörist kevés pia greguss galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr22385080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rung András · http://www.twitter.com/rungandras 2008.11.03. 12:16:30

Kerestem elérhetőséget a szerző(k)höz, de nem találtam. Szeretnénk meghívni a galériánk nyitójára:
www.artitude.hu
süti beállítások módosítása