Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

MONO Galéria: Kulinyi István (3/5)

2008.03.14. 10:55 Csusziek

Kaja, pia: Igazán eldönthetnék, hogy akkor lehet-e inni a beszéd előtt vagy nem. A hangulat az utóbbi felé húzott, mégis osztották a piát a kis főzőfülkében, úgyhogy én is ráugrottam a javakra, pedig borospohárral nehéz tapsolni, főleg, ha ilyen jó beszédet mondanak, mint itt. Finom vörösbor volt szép üvegpoharakban, meg pezsgő, de azt most nem. Kétfajta pogácsa, amiből a nagyobb, sajtos igazán ízletes, a kisebb viszont porózus, enyhén fojtós volt. (3/5)

Társaság: Egészen más volt, mint a pesti oldalon megszokott. Egy rakás öreg művészpajtás, rafináltan csillogó szemű műgyűjtő, aki biztos csekkfüzettel érkezett, szépen öltözött fiatalok, de kicsit zavaróan lengte be a tájat valami enyhe sznob illat. Biztos, mert Budán voltunk, másra nem tudok gondolni. (2/5)

Beszéd: A képeken kívül ez volt az este kellemes meglepetése. Barátian évődő, faszságoktól és művtöritől mentes jófej beszéd volt, és igazán üdítő volt hallani, hogy az idősebb generációban is vannak olyanok, akik nem úgy néznek a photoshopra, mint a sátán veres kacagányára. Vegyes technikát alanyi jogon! (4/5)

Hely: A Moszkva tér fölött, jó helyen, elitbe hajló kis galéria. Jó benne a nagy üvegfal, ami leválasztja a két kis termet, és magas kategóriás hangfalak, amikből többéves easy lounge szól az utcára. Az egyetlen érthetetlen dolog az a nagyobb helység közepén terpeszkedő lapos gombaforma kődarab, amiről nem tudtam eldönteni, hogy ülni kellene rajta, vagy művészet, viszont jó sok helyet foglal és többször bevertem a bokám. Ha ülni kell rajta, akkor továbbra is áll a teóriám, hogy a sztenderd galériák és az elit felé kacsintgatók közt az a különbség, hogy betesznek középre egy dizájner ülőbútort. (3/5)

Egyéb: Kulinyi István nem mai gyerek, mégis jobban nyomja a photoshoposan szétküldött képeket, mint a legtöbb huszonéves. A nyomatokra még rá is fest, ami a legtöbb esetben nagyon jól működik. Volt csak festett kép is, és igazat kell adnom a megnyitóbeszédnek, hogy tényleg baromi jó minőségű az egész, rendesen össze van rakva. De ő már befutott, hiszen euróban írták ki az árakat, amik 12.000 körül mozognak. (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: buda pogácsa jó beszéd mono galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr92380461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása