Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Aulich Art Galéria - Szín-Dráma (1.6/5)

2008.05.05. 20:44 Csusziek

Kaja, pia: Egy-egy tálcányi félig töltött pezsit hozott két ropogósra bioláriumolt hoszteszleány, a többi szesz már a forrásnál felszívódott. Jobb időket látott kisnyugdíjasok pusztítottak, taroltak, lapátoltak, spejzoltak, erre én tipródtam kicsit, aztán már az ajtónál találtam magam. Egy tegnapi pogáncsát sikerült összenyálazni, nem nagy élvezettel. (1/5)

Társaság: Kedvenc lapátfülü nénim egy zugban hüledezett, meg is ijedt talán a csináltatott hajú dámáktól meg a rikító blúzaiktól. Rengeteg nyugdíjas volt, akiket először jólszituált műkedvelőknek néztem, aztán inkább a tombolára felajánlott képre gyanakodtam, végül a kajálásnál kiborult a bili. Ilyen sáskahadat még nem láttam, közelharcot nyomtak a pogácsáért, hármat-négyet markolva küzdötték át magukat egymáson. (1/5)

Beszéd: Egy rövidebb, modoros köszöntő után jött a nyitány, a Tom&Jerry üldözős-bajuszpengetős-konyhában-korizós zenéje hegedűre hangszerelve, aztán a lózungos szakmai beszéd. Wehner Tibor homlokára tolt szemüvege kisebb mélybe ugrásokkal próbálta a tudomány emberének látását a papírjától elválasztani, nyolc percnél csak elnyugodott. Még kis hegedűszó, majd egy vázából kihúztak egy cetlit, amihez nem tudom hogy lehetett hozzájutni. A higgadt nyertes egy horgászbácsi, ő kapott egy kisebb alkotást. (2/5)

Hely: Az Aulich Galéria jó helyen van, a Parlament és az Iguána közelében, szemben a sokkal fiatalosabb és menőbb NextArttal. Sok terem van, és jó sok hely, jó a világítás is. Kár, hogy nem nagyon tudtam szétnézni az emberek miatt. (3/5)

Egyéb: Nagyon lehangoló, amikor látszik, hogy a festék alatt előre meg vannak huzigálva a vonalak grafittal, és áttetszik. Ideges, komor színű nagyobbacska festmények, exkluzív orvosi rendelőkbe, norvég hitelbankok aulájába remek vétel lehet. Néhol erős pirosak meg kékek vannak, aztán legyűri őket a pusztulat. (1/5)

2 komment

Címkék: mayhem kevesebb művtörist hosszú beszéd kevés pia aulich art galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr36455551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

penelope&cruz (törölt) 2008.05.06. 12:43:50

szia

próbáltalak már egyszer keresni egy forgatással kapcsolatban. tudnánk valahogy beszélni? ha igen, dobj egy mailt. lapat.daniel@vipmail.hu

kösz

verbeka 2008.05.08. 06:54:28

Van egy HAP Galéria nevű hely a Margit körút 24 alatt. Nem nagy, pici. Egy hiánypótló missziót vállalt a vezetője: méltatlanul elfeledett múlt századi építészeknek állít emléket. Szocreálban sincs hiány. Most éppen Brenner János emlékkiállítása nyílik május 13-án, 18 órakor. Ha gondolod kukkants be, talán még pogihoz és borhoz is hozzájutsz...
süti beállítások módosítása