Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Vintage Galéria - Szabó Dezső - de Luxe (2.4/5)

2008.03.25. 23:16 Csusziek

Kaja, pia: A dugóhúzás az általános és hangos módon (térd közé szorítva kitépni) történt, amiből a szokásos nyáladzós reflex következett. A másfél literes szekszárdi házi veres keveset szellőzött, de ez tulajdonképpen egy cseppet sem módosított nem túl finom voltán. A fogyasztást egy normál üveg szőke, és egy újabb piros maximalizálta, se kaja, se ivólé, se semmi. (1/5)

Társaság: Megvoltak a tipikus karakterek: személyes térbe fészkelődő rocker; rövidhajú, amerikai állkapcsú szemüveges nőcske behódoló hímmel; avitt bőröndös dizjángyereket tartó szülői párosulat; narancssárga termosállal kiegészített őszülő negyvenesek. (2/5)

Beszéd: Aknai Katalin tök tájékozott, elbűvölő és nagyon rossz frizurájú jó csaj. Bele-belement a művtöris lózungokba, de látszott, hogy ez az ő terepe, lubickolódott benne, bevonta a művészkénket, utalgatott a kereskedelemre, néha kissé kinyakatekerte a jelzőket. Öt percbe épp belefért. (4/5)

Hely: A Vintage Galéria Pest számomra egyik leggyanúsabb zugában, egy gyanús kis tér melett fekszik. Itt minden olyan más. Ettől függetlenül még lehetne jó, de ők a "dizájnbútort minden galériába" mozgalmat annyira szabadon értelmezték, hogy egy méretes kanapét emeltek be a tisztaszobából, amire leültek a kismamák, a többiek meg próbáltak elférni. Az ajtónak pedig nem ártana egy kis WD-40, mert baromi idegesítő, hogy az egyébként jó beszédet folyton megszakította a nyikorgás. (2/5)

Egyéb: Lakk, lakk, lakk, folyatva, cseppentve, színezve - olyan jól, hogy a legjobb konyhaszekrényajtókat tervezhetné a fiatalember, ha belépne az IKEA elitcsapatába. Rendkívül dekoratív és kellemes érzés, simogatni kellene, de azt rossz néven veszik. (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: nincs kaja vintage galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr2396764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása