Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Deák Erika Galéria - Mentális Kollázs (1.8/5)

2008.01.21. 11:34 Csusziek

Kaja, pia: Kifejezetten jó borok voltak, sajnos ők is elég rossz logisztikával helyezték el a keskeny folyosóra a pultot, viszont üvegpohárban osztanak. Kaja semmi, de ez a közönség úgyis továbbmegy valami puccos étterembe vacsorázni. (2/5)

Társaság: A közönség fele angolul beszélt és mindenkinek nagykövet vagy unatkozó nagykövetfeleség feje volt. Többükről el tudom képzelni, hogy vásárolni is fog egy lepedőnyi méretű egymillásat a bank előterébe. Olyan furcsán belterjes volt az egész, aztán a rutinos slepp pont a beszéd végére özönlött be, mikorra jól kiszellőzött a bor. (2/5)

Beszéd: Nem szeretem az ilyen papírról monoton felolvasós arcokat, gigantikus ívű, teljesen érthetetlen körmondatokat mormolnak tíz percen keresztül, és nagyon rossz jel, ha már a művész is a borok felé tekint. Úgy emlékszem egy francia közmondás köré volt kerekítve a sztori, de hogy honnan hova, az a monotonitás banki szférákba emelkedő visszhangjába zárva ragadt. (1/5)

Hely: Frekventált, polgári helyen fekszik a Deák Erika galéria, ha majd visszatérünk talán jobban meg tudjuk ítélni, hogy itt tényleg minden a jólszituált vevők és a kezük alá dolgozó művészek összehozására van-e kihegyezve. Persze egy galériának ezis a dolga, ha a megélhetésre játszanak, és ki nem? (2/5)

Egyéb: Ghyczy Dénes színes üveglapokat és prizmákat tart az alanyok elé, aztán a szétesett képet megfotosopolja és jó nagyban megfesti. Csak üdvözölni tudom a technikát, de valahogy benne volt az egészben a láttam-már-valahol érzés. Egy egymillásat azért vennék a bankomba, hogy összezavarjam kicsit a nagytőkéseket. (2/5)

Szólj hozzá!

Címkék: kevesebb művtörist nincs kaja deák erika galéria gazdagék

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr24305602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása