Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

MAMÜ Galéria - Nagykáta-Erdőszőlői Nemzetközi Művésztelep kiállitása 2008. (4/5)

2008.08.13. 14:51 Csusziek

Kaja, pia: Nagyszemű bőséges töpörtyű, vékonyra szelt nedves lilahagymával és erőspaprikával, bolti barnakenyér, nagytételes külföldi ropika, ötliteres butykosban fini vörösbor, ásványvizek, fölösleges coca cola zero. A hat darab üvegpohár hamar elfogyott, de aranyosak, hogy megpróbálták. (4/5)

Társaság: Egész sokan összegyűltek, főleg szimpi idősebb műpártolók, meg külföldiek. A középkorukat elhagyó művészpártoló nők vagy szuperlazák, vagy emésztési gondjukat hideg rutinmosollyal és aranyláncos szemüveggel leplezik. Volt egy darab szőke gyermek is, aki majdnem belegabalyodott a művészmadzagokba. (4/5)

Beszéd: Nem tudom sajnos, hogy ki az a kis piros fejű nyakatlan pici ember, de a szívembe zártam a colos copfos almásderes pajtijával együtt. Keveset vacakolnak, közvetlenek, egyezményes jelekkel mutogatnak, hogy menjünk inni. Eközé ékelődött egy pampakalapos arc, aki a végtagjaira kötözött elemlámpákkal, és a művésztelep fonálszimbólumával megreikizte a képeket egytől egyik. Eközben sötét volt, és többen csókolóztak. (4/5)

Hely: A Damjanich utca a külső 7. kerület egyik legélhetőbb része, széles, vannak benne növények, és a troliellátmány is bűbájos. A Haller utca se kutya, mi több, kiderül rajta, hogy 13-án nyit a csillivilli Garay piac. A galéria pincében van, kis terek elöl, nagyobb katakomba beljebb, doh nincs, de állítólag délután megküzdöttek vele. (5/5)

Egyéb: Művésztelepen lenni úgy képzeltem olyan dugós multikultis hepaj lehet, de ezek az emberek egy fokkal visszafogottabnak tűntek. A cuccok közt volt néhány nagyon jó, mint a síró bárány mentőövvel, meg kiderült, hogy Szíj Kamillának nem kevés követője lehet, és a lányok valószínűleg imádnak pepecselni. A fődíj mindenképpen az egyik németnek megy, aki ráírta egy papírra, hogy elment néhány napra Erdélybe, aztán bekeretezte. (3/5)

1 komment

Címkék: töpörtyű jó kaja mamü galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr16614307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jane fonda 2008.08.14. 21:04:38

ajánlom neked a Millenárison a szemétkiállítást, szivesen olvasnák róla. bár az nem megnyitó. de be lehet rúgni hozzá.
süti beállítások módosítása