Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

FKSE - '50' (3.0/5)

2008.07.03. 14:04 Csusziek

Kaja, pia: Azért értetek ti a szóból. Pedig megfogadtam, hogy többet nem megyek. Volt két markáns kondérnyi habart zöldségleves, a tetején guszta kaprok ragadtak az olajfoltok közepébe. Vega volt, ízre óvatos duhaj, de a mennyiség és az ötlet példás. Volt hűtetlen dinnyeszelet (sajnos elég kásás), répahasáb, karfioldarabka, meg mártogatós joghurtos izé hozzá. Meg volt háromféle bólé, de olyan alkoholtalannak tűnt a pirosabbik, hogy a tálat kellett volna magamra borogatnom, de az meg rögtön performansz. (5/5)

Társaság: Tetszenek ezek a magasra nőtt, határozott orrú művészfiúk, de sajnos hangulatot nem tudnak csinálni. Idősebb, békésen rágicsáló művészekkel, és kipirult bicajosokkal kavarogtak unottan, de lehet hogy protestáltak és észre se vette senki. És van egy gyanúm, hogy az FKSE tagságának 80%-a egykorú lánykákból áll, persze lehet, hogy csak ők az aktívak. (3/5)

Beszéd: Valami viccesen nyekergő laptopdj előadásra értem oda, kicsit kiegyensúlyozatlanabb volt az Eats Tapes-nél, de az 1-es villamos sercegésénél semmiképp se jobb. Beszéd nem volt, de lehet hogy a Fiatal Képzőművészek már lemondtak a csevegésről, ami kiváló ötlet. (3/5)

Hely: A szépséges Garay pótpiac szomszédságában nehéz nagyot dobni, de az FKSE galériája kiállításokra legalább alkalmas. Most nem eresztettek be a mágikus hátsó közösségi térbe, pedig biztos vagyok benne, hogy ott borozott megint minden belső ember. (3/5)

Egyéb: Ez volt elvileg a megnyitó, de egy árva képet vagy installációt se tettek ki, úgyhogy a fehér falat lehetett nézni, az ügyetlenül bólét meregető arcokat meg valami vetítést, ami gondolom a zene része volt, de nem tűnt túl odabaszósnak. Azért valamivel több ingerre számítottam, de legalább nem lettem szomorú. (1/5)

(Képünk illusztráció.)

1 komment

Címkék: bólé nincs beszéd fkse

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr95551269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.07.03. 17:07:57

ez a megnyitó buli volt, ma kezdődnek a kiállítások, 50 napig minden nap más, és lesz főzés máskor is (egyik buharov főz majd a másiknak, barátosném főz majd még valakinek, stb.), majd szólok előre és gyere enni.
süti beállítások módosítása