Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Ráday Galéria - Változatok tojás témára (0.8/5)

2008.06.19. 14:58 Csusziek

Kaja, pia: Mivel képtelenség volt bejutni, és egy jót inni meg enni a monszunszerű emberpárában, ezért értékelni alig lehet azt, ami a legfontosabb egy kiállításban. Láttam néhány kézben műanyagpoharas vörösbort, de azzal nem mentem sokra. (1/5)

Társaság: Igazán illusztris sereglet álldogált a galéria belsejében, főként nyugdíjasok és műértő kiskosztümbe öltözött harmincasok. Ennyit a külcsínről, inkább arról írnék mennyire bunkó társaság volt. Az egy dolog, hogy ezren voltak a helyen, de a galérián és a hátsó sorokban azért elég szellősen álldogáltak, viszont senkinek sem jutott eszébe, hogy az ajtóban tolongó embereken csak az segítene, ha kis empátiával összerendeződnének. Mindenki csak állt bárgyún és röhögcsélve hallgatták a világ leghosszabb beszédét. Az a néni pedig, aki konkrétan átfúrta magát az emberpiramison, külön díjat kaphatna a kerületi nótakörtől. (0/5)

Beszéd: Eddig csíptem ezt az alakot, a vicces tikkeléseivel, de ez elmúlt. Most jó mélyen utálom. A szottyadt párás vákuumban izzadó, tátogó koránérkezők szívták meg jobban, ez az elején még nem derült ki. De csak hömpölyödött a párhuzam, a tojásról, meg az összes mindenségről. A saját Ji King fordításán parádézni úgy, hogy közben szarik a nyomorgókra, a kirekedtekre, és a felpüffedt bőrbe nyeső melltartópántokra, tök nem keleti bölcs dolog. Dr. Eisler János, heló! (0/5)

Hely: Galériás, szép hely lehetne a Ráday Galéria, ha meg tudtam volna nézni. Az ajtóból vetettem körbe néhány pillantást, és azt már most tudom, hogy egy kevés klíma, csipetnyi szellőzés, egy aprócska ventillátor nem ártana. Meg egy ember, aki koordinálni tudja a dolgokat, és nem csak mosolyogva nézi a tolongó szerencsétleneket az utcán. Amúgy persze jó helyen van, de ez se sokat ér. (1/5)

Egyéb: A képek középnagyok és középkicsik voltak, a színek élénkek, szép temperásak. A formák cirkalmasak, megfagyasztott lávalámpa amőbásak, szinte az összes ugyanolyan, de végülis nem baj az, ha valaki következetesen ugyanazt gondolja valamiről, sokszor. Megnézegettem volna közelebbről, nyári szörfös ingben lobogva, de nem. (2/5)

Szólj hozzá!

Címkék: ráday utca hosszú beszéd műanyagpohár ráday galéria emberleves

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr53529240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása