Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

G13 Art Gallery - A fénnyel rajzolt nő (3.4/5)

2008.06.06. 10:32 Csusziek

Kaja, pia: Táguló négyzetes üvegpohárszerűségben paradicsomos szósz, csíra, benne fogpiszkálóra tűzött két fasírtgolyócska. Volt vmi koktélparadicsom és sajt falatka, de a nyolckarú éhes sereg és nyugdíjas vezetőjük mindent elnyelt. Az ajtónál tülekedve is lehetett piálni, de hátul a kisasztalra kirakott borocskákkal és pezsivel se volt semmi gond. Csak annyi, hogy a megnyitó beszéd előtt beszedték az összeset, aztán lehetett kunyerálni. Pincérek intézték az egészet, ők lettek a legnépszerűbbek a végére. (4/5)

Társaság: Barbibabák, kisméretűek, velőtrázóan igaziak, sminkkel összetartottak, és vénséges vének is. A férfiak öreg nőgyógyásznak, vagy öreg plasztikai sebésznek öltöztek, bojhos hajú kisöregek. Voltak celebek is tuti, de azokat nem ismerem fel sajnos. Mind közül a leghülyébb az a csávó volt, aki az egyhetes riadt újszülöttjét fotóztatta ragadozófejű idegenekkel, de legalább telik majd a kezelésre. (3/5)

Beszéd: Andy Vajna tökjól tud angolul, mérsékelten örült, hogy megnyithat. Arra számítottam, hogy eljátssza az Emlékmásból Kuatót, de nagyon illedelmesen viselkedett. A galéria vezetője is megcsillogtatta nyelvtudását, ezen a nyáron az objekt uralmát megtörte a nagyon komoly munka. De legalább rövid volt. (2/5)

Hely: Király utca tökjó, közel a Castro, Godot, meg az összes többi, A galéria fent rohadt meleg, lent kellően hűvös, és szépen világított. (5/5)

Egyéb
: Sok-sok híres fotós csajos képei voltak kirakva. Részemről rendben van, de nem dönt le a lábamról egy ilyen megnyitó, a Munkácsi képei tetszettek a legjobban. A lenti képek jobban tetszettek, mert ott hűvös volt és sötét, fent meg mindig belógott a képbe egy hadonászó nőgyógyász. (3/5)

1 komment

Címkék: jó kaja gazdagék g13 art gallery emberleves

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr22506423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

memoart 2008.06.07. 20:34:48

Tessék eljönni hozzám és megnézni NahTe Vető János: Csodálatos semmi című kiállítását is.
www.memoart.eu
Balassi Bálint utca 21-23
I.emelet
by appointment
Mészáros Zsófi
06-30-374-1243
zöld tea, cukor nélkül és víz plusz Csodálatos semmi
süti beállítások módosítása