Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

A22 Galéria - Virtuális álmok (digitális művészet) (2.6/5)

2008.03.29. 20:16 Csusziek

Kaja, pia: Amikor megérkeztem, csak néhány fincsi sós-sajtos nyomoronc rudacska hevert a bejárat mellett, és amikor láttam mennyien vannak lent, akkor le is mondtam a zabálásról. Aztán a beszéd vége előtt menekülőre fogtam, és fent mintha a Paradicsomba léptem volna. A rudacskák mellett borok nőttek ki az asztallapból, egy nagyon kedves hölgy pedig kis kenyérke szendvicseket gondozott szerető érzelmekkel. Tojáskrémeset ettem, az csodálatos volt, a többit egy bunkó öltönyös brókerféleség és néhány nyugdíjas miatt kihagytam. És még nem volt vége, kifelé a kezembe kapaszkodott néhány hihetetlen finom hájas pogácsa. A bor sajnos hamar elfogyott, de lehet, hogy csak kevés volt a hostess. (4/5)

Társaság: Rengetegen voltak, fiataloktól nyugdíjasokig. A nyomulós bunkó szerepet most nem is az utóbbiak, hanem a brókerforma ember vette fel, aki egész végig stoppolta az egyik 3D-s szemüveget. Egyébként nem tudom ki honnan vette az információt, de végre egy rendes megnyitóra való közönség gyűlt össze, és ilyet utoljára a Ludwigban láttam. (3/5)

Beszéd:
Ha Beke László még keres is a megnyitóbeszédnek menedzselt öntelt kioktató félórájával, akkor ezt célszerűbb volna elfelejteni, és az itókákra költeni. A szenvedéstől bokafacsarintó-körbepásztázó közönséget olyannyira összehozta ez a túlküldött parádé, hogy bajszos mosolygott össze tinivel, szép kacsintott szépre. A hálás tapsot ne tessék félreérteni, ez a megkönnyebbülés hangja. (0/5)

Hely:
A Blaha-Astoria-Király utca háromszög erősödése kedvemre való dolog. A galéria utcafrontja szűk nyelőcsőből apró gyomorrá tágul, majd két rekeszes, emberszagú pincébe lehet lecsigalépcsőzni. A szellődzés, keringetés és hűtés nélkül a meszes doh a pórusokból áramló húslevessel keveredik, ó. Nagyon jó feljönni, különösen mert ott laknak a szendvicskék és a pia. (2/5)

Egyéb: Tökjó amikor idősek nyitottak az új technikák, és az arra gerjedő fiatalkák iránt, de azért van ebben buktató. Teller Mária fürdőszivacs-sziluettes antikolt képei flyeren sem keltenék fel a figyelmem, a habba hanyatt süppedő alakokért nem tudom ki felelős, de szerintem marhára sok munka van még hátra. Nem is biztos hogy megéri. Egy osztrák arc, Hubert Sielizki marhajó vizuált tud, hasonló színekkel és hangulattal, mint Eperjesi Ágnes. Samu Bence egy szuper kis tölcsérbenézős mikorsejtes, spricckolós cuccot nyom. Légyszi, ha interaktívban pörögtök, írjátok már ki, hogy mit csináljunk. Az egyik félgömböt egy öltönyös fickó kínjában felrúgta, azért. (4/5)

Szólj hozzá!

Címkék: sajtos rúd kevesebb művtörist jó kaja kevés pia a22 galéria emberleves

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr78402425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása