Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

K.A.S. Galéria - Dermédia - a kép születése (2.6/5)

2008.03.21. 15:04 Csusziek

Kaja, pia: Ebben elég erős a galéria, mert mindig házi sütemények vannak, amit úgy sejtem a galériát vezető(?) kedves hölgy süt. Most flódni volt és meggyes süti, illetve eper (tejszínhab és gogotáncos sajnos nem). Vörösbort próbáltam, itt is bikavér volt, és finom. Ha nem lenne tumultus, akkor élvezhetőbb volna a konzumálás, de így se rossz. (4/5)

Társaság: Szinte tökéletesen ugyanazok, mint egy előző megnyitón, amin itt jártam. Gyanúsan mindenkinek vagy művész, vagy művtöris feje van, ami arrafelé, ahonnan származom, a purgatórium első fokozatát jelenti. Veszélyes elegy, fóliával el kell választani őket, nehogy meghívják egymást beszédet mondani. (2/5)

Beszéd: Az elején olyan volt, mint amikor rajzórán az unalmasabb deltás kisfilmeket hallgattuk a padot nyálazva. Átszűrődött néhány foszlány, és az informatív részek érdekesek is voltak, de a megfejtős bullshitet már nem is akartam követni, és persze az volt a nagyobb része. (2/5)

Hely: Jó helyen van a KAS, de nehéz mit kezdeni az elosztásával. A vendégek egy része notóriusan és birkamód betömörül az ajtó elé, és onnan már veszett az ügy. Közben a terem másik vége üres, a művet magát pedig szép félkörívben csodálták, holott az a lényege, hogy közel kell hozzá menni. (2/5)

Egyéb: Van egy történet, amire annyira nem figyeltem, hogy Koroknai otthon találta ezt a madonnás képet, aztán felnagyította, szétszedte, az angyalka arca helyére berakott egy lcd-t, amin megfejteni való képsorok mennek. Nekem nagyon tetszett, mert jól néz ki az egész a robosztus acélkerettel, és jó a kép is, de ha blackmetal videókat vetítene a képernyőn, az lenne az igazi. Tudom, hogy olcsó, de az tényleg működne. (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: kevesebb művtörist jó kaja kas galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr42390995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása