Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

FISE - Állati gubancok Afrikában (2/5)

2008.03.19. 09:47 Csusziek

Kaja, pia: Sós porradírkák valami csillogó mázra tapasztott köménymagos tetővel, habzsákból kinyomott zsemleszínű porturbánok, víz, 5%-os ivólék, valamint 3 üveg félédes pezsgő. Ennek hogy-hogy nem, nem volt májkrém íze. Az asztalhoz alig lehetett odaférni, és a vendégekre bízták a pezsidurrantást. A javakat előrelátóan a beszéd végéig félfamentes rajzlapokkal fedték le. (1/5)

Társaság: Ha anyák állítanak ki, jönnek a családos barátok, és nagy a csörgés, nyávogás, huzigálás, meg rendetlenkedés. Kevés iparos fiatalka jött el, főleg szöszös szövetkabátoknak és révedt mosolyú Kalánka néniknek ütköztem. (2/5)

Beszéd: Összeszedetlen, saját sármot alaposan túlbecsülő, csapongó, lózungdús beszéd volt. A lélektani 5 percet meghaladta, végül erőltetett jópofi hullámokkal lassan elcsitult. Viszont többen álltak ki, őket lehetett stírölni. Az elnök daliskás bajuszát, Corinna lánykori rövidke szoknyáját, Ildikó szűk, lila pulóverét. Sokan voltak, kattogtak a vakuk. (1/5)

Hely: Mocskosul túlfűtött, jól világított, csurig pakolt galéria, vitrinnel lezárt hátsó irodával. Jobban mehet a szekér, mint a fiatal képzőművészeknek, bár ezek az iparművészek nem is voltak olyan fiatalok. A Bajcsyn errefelé hibernálódott Vasedény boltok, nyerőgéppel felpakolt sörözők vannak, de közlekedésileg megjárja. (3/5)

Egyéb: Tematikában a két kiállítónak nem sok köze van egymáshoz. Brauer Ildikó metszetekre szedett négereket fest sok arannyal meg pirossal, könnyen túladhat rajtuk kávézóknak, éttermeknek, ha nem túl drágák. Nitschmann Corinna meg nemezt döngöl vízfesték-színű vidám, cuki képekbe, meg formákba. Tökjó, csak a nemezt érinteni borzadályos, és az egész kicsit uncsi volt. (3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: kevesebb művtörist hosszú beszéd kevés pia rossz kaja fise

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr10387360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása