Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Chinese Characters - Gondtalan délután (3.4/5)

2008.03.19. 13:02 Csusziek

Kaja, pia: Ezért járunk ide: a megbízható jó minőségért, és a mennyiségért. Sok borpukkanás, meg koccintgatás, főleg, ha ilyen kevesen vannak, mint most. A spenótos Fornettit fel lehet venni állandóra, elég sós ahhoz hogy egészen bepiáljak, a pogácsa viszont most nem volt az igazi. A bikavérről eddig azt hittem, hogy szar bor, de ez meglepően finom volt. (4/5)

Társaság: Meglepően kevesen voltak, úgy tűnik a galéria színvonala mellett többet nyom a latba, ha van egy jól mozgósítható sáskahadunk is. A nénik valahol máshol jártak, hiányoztak is nagyon. Volt viszont egy jólsikerült Pete Doherty hasonmás, aki kellemes rock'n'rollos felhangokat csempészett a levegőbe. (3/5)

Beszéd: Jaj, jaj. Már többször mondtam, de most mégegyszer: ha már mindenképpen művészettörténészt akar valaki a megnyitójára, akkor nagyon körültekintően kell eljárni. A hölgy felolvasta a katalógusba írt előszavát, de azt is idegesen és élvezhetetlenül. Tovább bővült a sikolyra késztető, kerülendő szavak listája is, úgy mint: időkapszula, archetípus, interpretál, individum. Objekt nem volt szerencsére. (1/5)

Hely:
Már kb mindent leírtam a CC-ről amit lehetett, de azért jut mostanra is. Újszerű érzést kölcsönöz a padló mentén húzott fényes fekete csík, örülök, hogy nem hagyják sárgulni a pincét. A terem szélén fekvő csapóajtót takaró gipszkarton lap viszont parás Indiana Jones környezetet teremtett, senki sem tudta hány méteres mélységbe szakadhat be, aztán amikor repedezni kezdett, már nem is akarta megtudni senki. És közel van a Vittula. (4/5)

Egyéb: Ferencz S. Apor kiállítása az egyik legjobb volt amit idén láttunk, sajnálhatja aki nem nézi meg. Ő a csíkszeredai Terry Gilliam, a régi fotókat remek ízléssel küldi szét, és a technikai megvalósítás is ötös. Szép homokfúvott üveg, csillogó feketék és porhanyós minimál csíkrajzok. Talán animációban is gondolkodnia kellene, ha eddig nem tette volna. (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: pogácsa kevesebb művtörist chinese characters vittula

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr85387653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása