Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

MU Színház: Festmények az Örök mű képei sorozatból (1.6/5)

2008.03.11. 22:42 Csusziek

Kaja, pia: Sokat ígértek az asztalok a MU tarisznyás-ezoterikus stílusú kávézójából a terembe lépve. Háromféle pogácsa három méretben, hét centistől egészen a tízforintos méretű nyuszipogácsáig, ami bár kicsit porózus volt, mégis működött. A legnagyobb klasszikus hájas típusú volt, míg a közepes a mezőségi fúziós stílust képviselte. Volt egy nagyobb, fehér terítővel letakart halom, amiről később kiderült, hogy egy bitang nagy fehérkenyér, amit önkezével, rituálisan szegett meg a beszéd végén a művész. Finom volt a vörösbor, az egyik chilei tescós, a másikat nem láttuk, de valószínűleg hasonszőrű. Nagyon jók ezek a hiperborok egyébként, áldja meg az Úr az Andok népének szorgos kis kezeit. (4/5)

Társaság: Tapasztaltan későn érkező idült rokonyok, barátkák, cimbik. A nagyfülű nénivel egy hova-lehet-tenni-a-kabátot beszélgetésig is eljutottam, tök izgultam közben. Evilági kapitalista mókákra nem áldozó tartós szövetbe burkolt nagycsaládosok, feltekerős kamerával olykor kisebb kattogós strobit sorozatlövő karakterek. A megnyitó alatt feltorlódott a jónép, aztán meg nem akartak enni-inni a sűrű csöndben. A mértékletességüknek hála, hamar becsíptem, és jóllaktam. (1/5)

Beszéd: A legszürreálisabb megnyitóbeszéd volt amit életemben láttam, és ez nem Kovács Gerzson érdeme, mert ő nem sziporkázott, hanem Olescheré, aki negyed órán keresztül
mereven állva, harminc centiről hipnotizálta a beszélőt. A művészek általában feszengeni szoktak, de ő aztán nem. Ez vagy egy performansz volt, vagy egy objekt, vagy valami olyan világon túli kommunikációs forma amit én sosem értek meg. Kovács Gerzson ezalatt egy végeláthatatlan monológot nyomott arról, hogy mi a kiállításmegnyitó, mint olyan, ki az aki beszédet mond, és úgy egyáltalán, és nem én voltam az egyetlen aki nem értette egy szavát sem. A végén persze ebből is az kerekedett ki, hogy nem kellenek a szavak, be kell fogadni a műveket. Hát kösz. Húsz perc! Csak az a nézés ér pontot. (1/5)

Hely: Nem szoktam Budára járni, nem elég koszos-hugyos. A 4-es villi végállomásától két perc gyalog ez a MU színház, ami az Odeont idézi, csak sok olcsó lelkes goás papírdekorral. A kiállítós rész tök túlvilágított, mint amikor a fejfájástól minden felület csillog és ellenséges. (1/5)

Egyéb: Virágbaborult sorozat, ebből van négy is, mind olyan mint a bandzsítós képek, csak nem ad ki semmi izgiset. Nagyon bevállalós manapság ez az ovis technikával készült ovis színű ovis formavilág. Szivecskék, maszatok, feltorlódó Duplo figurák, elírt latin idézetek, de alapvetően vidám, életigénlő színek. A műgonddal elébb grafittal megrajzikált alap nagyon átüt a vastag temperán, erre kicsit lehetne figyelni. (1/5)

Szólj hozzá!

Címkék: pogácsa kevesebb művtörist hosszú beszéd kevés pia mu színház

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr60377001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása