Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

kArton Galéria - A magyar animáció (3.6/5)

2008.02.14. 11:46 Csusziek

Kaja, pia: Még a blog indítása előtt jártam egyszer a kArtonban, és már akkor is lenyűgöztek, de most igazán kitette magukért. Nagy lavórokból dobozos üdítőket lehetett vételezni szívószállal, a galéria közepén álló kerek pultról pedig kifogyhatatlanul ömlött a jó bor, végig üvegpoharakból. Kajának boltos aprósüteményt szolgáltak fel, de nem is ez a lényeg, hanem, a legendásan finom daubneres pogácsák, amikkel nem lehet betelni. Igazán tarthatnának naponta megnyitókat. (5/5)

Társaság: Az idősebb, hozzáértő közönség találkozott a fiatal animátorgenerációval, de nem hiányzott a slepp egyik oldalról sem. Megjelentek a nénik is újra, nem tudom hova tűntek a múlt héten, de jó volt újra látni a pogácsamaximalizáló trükköket. Távozáskor azt mondta egy lány a társainak, hogy "Zoli azt mondta, hogy most a normák ellen fog lázadni." Bruhaha! (3/5)

Beszéd: Korrekt, többszereplős megnyitó volt, nem húzták el, de a nagy öregek dícséretén túl nem nagyon mentek. Egy-két anekdota beférhetett volna. Viszont lehetett előtte és utána is fogyasztani, és nem fogyott el semmi. (3/5)

 Hely: A kArton is az újgenerációs galériák közül való, annyi különbséggel, hogy itt bónusz barátságos atmoszféra fúj a sarkokból, persze lehet, hogy a kiváló étel-ital kínálat miatt. Kár, hogy a szuper körpanorámás pult és a csigalépcső elég sok helyet vesz el a tömegtől, ezért sokszor kell verekedni egyik képtől a másikig. (4/5)

Egyéb: Nagyon jók a kiállított képek, Szilágyi Ildikó rajzai a Kiskakas gyémánt félkrajcárjához leverik a Disneyt, Németh Nándor önarcképének stílusa pedig képregényért kiált. Sokkal jobb lett volna azonban, ha az előtérben vetített világháborús filmhíradóból több részt is vetítenek. Imádom ezt a stílust, de ugyanazt a rövid filmet vetíteni végtelenítve igencsak pazarlásnak tűnt. És tényleg hiányoztak a magyarázó szövegek, amiért elnézést kértek, állítólag ma már kikerülnek azok is. (3/5)

2 komment

Címkék: pogácsa karton galéria kevesebb művtörist jó kaja

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr45338859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2008.02.15. 12:45:29

Kész vagyok ettől a blogtól :-) Arra nem gondoltatok, hogy lopni is lehet?

Csusziek · http://ingyenpia.blog.hu/ 2008.02.15. 13:34:45

Mi nem vagyunk bűnözők. Ez élősködés, az pedig teljesen legális. :)
süti beállítások módosítása