Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Knoll Galéria - Ez a város egy távoli bolygó, (1,8/5)

2008.02.01. 12:51 Csusziek

Kaja, pia: Már az elejétől lehetett fogyasztani, ittam vöröset, az finom volt, de nem volt pogácsa, sőt, nagyon gyorsan elfogyott a bor is. Másrészt nem szabad beszéd előtt megnyitni a csapokat, mert akkor nincs meg a megdolgoztamérte-érzés, és nem is ér annyit a szalonspicc. Egy dupla pohárkészletre azért futhatná az osztrákoknak, tízféle pohárba merték a bort, ez ilyen helyen nem ildomos, és kész. (2/5)

Társaság: Az elején még furcsán kavarogtak az emberek, aztán hirtelen túl sokan lettek, a végén már a szokásos rosszgalériás fless volt, tömörödés az ajtóban, klausztrofób menekülés, vérzivatar. Újra láttam művirágos lányt. Műszeres méréseink szerint a Mű-vész pincében látott dekadensebb arcok másolói mocorognak itt a Liszt Ferenc tér környékén, csak gazdagabb és nem dekadens kiadásban. (2/5)

Beszéd: Konkrétan nem volt beszéd, pedig most tényleg érdekelt volna hogy áll össze ez az egész, de végülis mindegy, legalább nem tudta elnyújtani. (Azt észrevették, hogy mindenki elnyújtja? Kiszámoltam, hogy max öt perc az ideális megnyitó, azon túl már bárki bármit mondhat, az szenvedés. De nem bírják ki. Objekt! Objekt!) (1/5)

Hely: A flancos térről kapucsengővel lehet bekommandózni, mérsékelt előtér aztán három nagy terem. Sajnos csak az előtérben tudták megoldani a kivetítést, ami egy bizonyos projekt bemutatását egy minimális méretű ismerőshalmazra korlátozta, amit a ki-, és belépők folyamatos cserélődése zavart. (2/5)

Egyéb: Nagyon okos kínaibevándorlós társasjáték német akcentusos fiúval, fehérturulos mondanivalós festmény, CBA-ABC rácsodálkozás képekben, vontatott videó múltontöprengéssel, és egy igazán kiváló, szép nagy kacsintósvonalzó-technikás kép. Szerettem volna utólag is némi információt szerezni a kiállításról, de a Knoll Galéria oldalára ráférne némi kalapálás. (2/5)

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: knoll galéria kevesebb művtörist nincs kaja nincs beszéd

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr44320830

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: hip hop instrumentals 2018.10.10. 05:46:46

Can you give a six mounth old kitton amoxicillin

Trackback: hip hop instrumentals 2018.10.04. 00:06:55

Hír - Itt az 1.5 RC1 - Webáruház készítés Magento alapokon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása