Ingyenpia

Kiállításmegnyitókra járunk, hogy ingyen piát és kaját szerezzünk. Ha már ott vagyunk, általában megnézzük a kiállítást is, és mindent értékelünk, hogy mindenki tudja, hol érdemes ingyen inni.

Itt iszol a héten »

Írd meg te is hol rúgtál be!

Térkép

Friss topikok

  • apuska: Minap emlegettünk Titeket, mint sajnálatos körülmények közt elveszett rokonlelkek. Megidéznétek ma... (2012.02.20. 15:05) Heti ajánló
  • a.Nati: Miért nincsenek új bejegyzések? (2009.08.14. 10:34) Fészek Galéria - Zárvány (1.75/5)
  • jávborszarvarvasantilop: Én mályinkán a Sanyi kocsimába Absitéztam!!!Nagyon adta Vazze!!Zsír heky!!! (2009.07.21. 18:12) bocsi, de kösz, és légyszi!
  • : Ezen a héten szerdán (02.04.) lesz valami említésre méltó esemény? Sajna csak a múlt heti alkalmak... (2009.02.02. 15:34) Heti ajánló
  • zseton: már hiányzott, tényleg. kb 5ször röhögtem fel olvasás közben. vass albert meg inkább wass, de mond... (2009.01.24. 00:42) NextArt Galéria - Vonalban (1.4/5)

Chinese Characters - DREAM-TIME (4/5)

2008.01.23. 11:10 Csusziek

Kaja, pia: Legalább 5 féle pogácsa, és rácsos tetejű Fornettis pékáru, ami frissen kimondottan kellemes. Pár flaska bor, amiből a durcásabb Vittulás lány csurig töltötte a poharakat, felrúgva az összes hüje etikettet. Gyümölcslevek, és ásványvizek is kerültek a gyermekeknek. (4/5)
 
Társaság: Jót tett az ausztrál tematika az összegyűlteknek, kisebb tömeggé dagadtak a színes ruhákat még mindig mélyen elutasító érdeklődők. A legnagyszerűbb dolog történt meg, amiről a magamfajta álmodik: elkaptam egy hasonszőrű hiéna-párt, akiknek korukból fakadó tapasztaltsága a padlóig nyűgözött le. Nemhogy szalvétát és dobozt is hoztak a javak biztonságos hazaszállítása miatt, de hazai dobozos sört kortyoltak az üvegpohárkákból: bombasztikus! (4/5)

Beszéd: Szöszke angol srác, egy bölcsész külsejű szimpi csaj, egy hosszú szőke hajú ausztrál idős jócsaj. A középső lány nagyon választékosan fordította a nagykövetné tökéletesre sikerült kiállításmegnyitósdiját. Frappáns volt, szexis, informatív, és a gyáva objekt szó egyszer sem szerepelt. (5/5)

Hely: Sokadszorra visszatérve már kezd összeállni a kép, miszerint a kínai írásjeles tábla a galéria nevére utal, szerencsére most élesen el tudtam választani a képektől, és nem zavart be egyáltalán. Kíváncsi vagyok legközelebb mi lesz. A Vittulából érkezni egy ilyen kiállításra jó, egyre pozitívabb a hely fehérre meszelt szelleme. (3/5)
 
Egyéb: Az öreg ausztrálokban aztán van kraft. Sally Robinsontól egy fasza szitanyomat gyerekekkel, emukkal és a nagy vörös heggyel, Denis Clarke-tól néhány absztrakt (nem rajongok az ilyenekért, de a színek jók voltak), de a kiállítást amúgy Jonathan Dell szürreális tájképes csendéletei uralták, aki nem tudom megkapta-e már az ausztrál Dalí jelzőt, de tőlünk nem fogja, mert annyira jó. (4/5)

4 komment

Címkék: pogácsa chinese characters vittula jó kaja

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpia.blog.hu/api/trackback/id/tr43308382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bmmv 2008.01.25. 16:13:09

Hát ez kurvajó!
Voltam csütörtökön a Platán Galériában megnyitón. Ott mindíg vannak kucsmás nénik, legalább egy tucat - dolgoztam ott egy ideig, úgyhogy már messziről felismerem őket. Most még többen jöttek, sőt igazi érdeklődőből is több volt mint valaha. De nagy volt ám a pogácsaszüretelők hasrasése, mert kiderült, hogy csütörökön, a szerdai tragikus repülőszerencsétlenség okán (20 tiszt zuhant le egy repülőgéppel, miután egy repülésbiztonsági gyakorlatról utaztak haza) nemzeti gyász volt Lengyelországban. Ezért se pogi, se pezsgő, de még Theodora sem volt.
puszi
M

Swarowski 2008.01.25. 17:38:17

Nos, mi egy olyan kiállítást szerettünk volna megvalósítani, ahová úgy kellett volna berágni magát az embernek.Egy óriási pogácsára gondoltunk, egy égetőkemencében lehet, hogy a közepe nem sült volna át, s elveszett volna a sok fáradság.Mellesleg lengyelek csináltak olyat, hogy a kiállítótérben csinos ,csokornyakkendős egyetemisták tálcán pezsgőt oaztogattak, s ennyi volt.
Egyébként ha már elmegyünk egy kiállításra, ráadásul vacsoraidőben , minden fordított sznobság ellenére illik egy normális büfével előrukkolni.(Lásd:Itália)Valaki vacsizik előtte.

Csusziek · http://ingyenpia.blog.hu/ 2008.01.30. 13:53:40

Swarowski: a pogácsában tartott megnyitót csak úgy tudjuk elképzelni, ha utána egy pino noir patakon kell átgázolni, hogy aztán a eltelve és lucskosan lapogathassuk egymás vállát a nénikkel a műélvezet közepette. Mindenképpen jó ötlet!

Csusziek · http://ingyenpia.blog.hu/ 2008.01.30. 13:55:16

bmmv: Nagyon szomorú a lengyel tragédia, sajnos a megnyitón nem lehettünk ott, de ebben az esetben teljesen érthető a pogácsastop.
süti beállítások módosítása